Dieselpartikkelfilter (DPF)

Et dieselpartikkelfilter (DPF) har jobbet för kontroll av utsläpp från diesel fordon. Diesel partikel filtrets jobb är att fånga partikel material (sot) från fordonets avgasemissioner.

För denna partikel filter ska fungera korrekt måste kontrolleras och rengöras regelbundet DPF. De flesta bilar har en automatisk förnyelse vilket innebär att systemet bränna rent av extremt hög temperatur, något som normalt skulle resultera i vit rök från fordonets avgaser.

men om förnyelse misslyckas att slutföra, sootoppbygging kommer att inträffa som kommer att påverka bilens prestanda och göra potentiellt orsaka en rad farliga och kostsamma problem med fordonet. Regenerering misslyckande är oftast förknippas med det fordon som används 'liten' och inte få utföra nödvändig tid för att få tillräcklig varm motor, eksostempereatur och körning för regenerering.

Om ditt fordon kämpar med tät partikelfilter, kan det uppstå en varning lampa/motor lampa/DPF lampa som blinkar eller lyser i instrumentpanelen. Vänligen inte bortse från detta-det kan snabbt bli dyrt med extra kostnader!

Vad man kan göra:

# DPF-regenerering: Vi kan hjälpa dig att starta en fullständig DPF-regenereringsprosess med hjälp av våra avancerade diagnostikverktyg.

# DPF-erstatning: Om DPF är så fullt att det inte kan repareras, kan vi ersätta dieselpartikelfilter med en ersättare slang eller ta ut filtret släpper och ansluta sig systemet i motorn kontroll enhet, vanligen till en bråkdel av återförsäljare kostnaderna.

# DPF-rengjøring: Vi erbjuder en komplett DPF-rengjøringstjeneste. Där vi skölj och rengör bilens partikelfilter. Detta är gjort med specialverktyg och speciell rengöringsvätska för rening av partikelfilter, kombinerat med detta har vi också Rengör spridarna för att hjälpa partikelfilter att starta regenereringsprosessen vid lägre temperatur och bränna DPF mer fullständigt.

# DPF-programmering: Om du har fjærnet DPF-core från fordonet självt, kan vi omproggrammere bilens ECU att stänga av fordonets partikel filtersystem, så att någon varning lampor för detta inte visar upp.

Referenser

Helt sykt! På flere måter, 1 ting er jo de at han kommer hjem til deg, bare det er jo helt rått. 2 det er jo at dem lager jo et så heftig bra chippingprogram som funker helt sykt bra. Var litt skeptisk et par ganger og tenkte at 40 hk ikke merka det såå mye. Men DET merker du for å si det sånn :-D soleklar 5 er her ;-) og ingen tvil om at skal bruke dere seinere :-D

Edvart Skogli

February 14 at 9:56
Edvart Skogli

Anbefales med det sterkeste! Veldig fornøyd �!!!

Tautvydas Marcinkevicius

November 25 at 20:16
Tautvydas Marcinkevicius

Bilen ble mere behagelig i giringen og merkbart kjappere i akselerasjonen:) En annerledes bil👌 Dette gjelder en 2010 modell Merchedes Vito :))

Sivert Olason Rønninghaug

November 19 at 0:17
Sivert Olason Rønninghaug