GARANTI VILLKOR AV CHIP TUNING

Vi ger en 3 års garanti på trimning av de kontrollcentraler som förändras av oss oavsett fordonets ålder.

Vi ger ingen garanti på följdskador på drivlinan och motorn av onormal användning, spåra dagar. tävlingar, följde inte serviceintervallet, typ av fel drivmedel eller manipulering med fordonet är styrsystem efter vi har omprogrammeras bilen.

Det är också inte tillåtet att kopiera eller dela programvaran med andra bilägare.

Men vi hävdar att alla våra torr steg 1, 2, 3 tuninger tål den förändring som följt våra rekommendationer.

Förändring och information till bilägaren av tuning:

Ändringen är inte i enlighet med företagets data, fabriksgaranti kan tas ut. Ändringen möjliggör ökat vridmoment och eller effekt. Följdskador som kan uppstå på grund av fel. ändra omfattas inte av vanliga verkstad garanti. Avgift statusen kan ändras och det är bil ägarens ansvar att meddela försäkringsbolaget eller tullens tjänst/den statens vägar. Förändring kan utlösa ytterligare skatt och förändring av typgodkännande.

Referenser

Strålende fornøyd

Nicolai Nøkleby

March 19 at 21:49
Nicolai Nøkleby

Rask og effektivt! Fikk time på dagen og jobben tok rundt 1 time, super fornøyd med resultatet, anbefales på det sterkeste.

Morten Bakkerud

January 21 at 21:21
Morten Bakkerud

Jeg var innom med en 120d 177hk, og etter en steg 2 mapping ble det en helt annen bil, det går nesten ikke å kjøre uten antispinn på regn, for det bare spinner! Den spinner også i 1 og 2 på tørt, dette fuker bra!

Dag Eivind Ranheim Vestli

April 29 at 0:55
Dag Eivind Ranheim Vestli